Eindafrekeningen klanten Naked Energy

Rotterdam, 17 februari 2022

Het opstellen van de eindafrekeningen en het versturen ervan aan de klanten is door omstandigheden, die te maken hebben met het faillissement van Naked Energy, pas in de tweede helft van februari 2022 mogelijk. Voormalige klanten van Naked Energy ontvangen de eindafrekening inclusief specificatie op de gebruikelijke wijze. Klanten met vragen of opmerkingen over de eindafrekening kunnen een e-mail sturen aan nakedenergy@debok.com.

Mr. J. Kloots
curator Naked Energy B.V. 

Overname klanten Naked Energy door DGB Energie

Rotterdam, 3 januari 2022,

Na het faillissement van Naked Energy B.V. heeft de curator gezocht naar een partij die de klanten van de gefailleerde vennootschap over wilde nemen. De curator heeft met DGB Energie B.V. te Hardenberg een overeenkomst gesloten met betrekking tot de overname van het klantenbestand van Naked Energy. Op basis van deze overeenkomst is DGB Energie per 4 januari 2022 uw nieuwe energieleverancier. U hoeft daar niets voor te doen, de overstap wordt voor u geregeld.

DGB Energie is een bedrijf uit het oosten van het land met wortels in de agrarische sector. Sinds 2009 levert DGB zelfstandig zowel gas als elektriciteit aan kleinverbruikers. Voor meer informatie over DGB Energie wordt verwezen naar de website van DGB Energie: www.dgbenergie.nl.

Op 4 januari 2022 zult u rechtstreeks door DGB Energie worden benaderd. U zult tevens zo snel mogelijk een aanbod van DGB Energie voor een nieuw energiecontract ontvangen waarin u wordt geïnformeerd over de voorwaarden van een nieuw contract. Klanten hebben de keuze om bij DGB Energie te blijven of om over te stappen naar een andere leverancier. Indien u kiest voor een andere leverancier, geldt er een wettelijke opzegtermijn van maximaal 30 dagen. De termijn om over te stappen naar een andere energieleverancier gaat in op 4 januari 2022.

Indien u vragen heeft over uw nieuwe energieleverancier of bij vragen over het aanbod voor een nieuw contract, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van DGB Energie per e-mail via info@dgbenergie.nl of telefonisch op 088 – 018 0400.

Mr. J. Kloots
Curator Naked Energy B.V.

P.S. U kunt in de mijn-omgeving van Naked Energy door op de volgende link te klikken :  https://mijn.naked-energy.nl/app/