Over ons

Eenvoudig, Goedkoop, Transparant. Onze klanten verdienen dit. Hieronder vind je onze visie.

Onze visie

Naked Energy is een nieuwe energieleverancier op de Nederlandse markt. Wij streven ernaar om een goedkope energieleverancier te zijn én te blijven. Een lage overhead stelt ons in staat om energie goedkoop aan te bieden. In tegenstelling tot de prijsvechters op de energiemarkt, die vrijwel uitsluitend op korte termijn een goedkope energieleverancier blijken te zijn, hoef je bij Naked Energy niet ieder jaar te switchen om goedkoop uit te zijn.

De overheid heeft de energiemarkt vrijgegeven met als doel de prijs van energie te laten dalen door de toegenomen concurrentie. Dit doel is niet bereikt door de vele ondoorzichtige aanbiedingen van de energieleveranciers. Waardoor het onduidelijk is wat de klant betaalt voor zijn energie.

Naked Energy is duidelijk. Wij ontdoen ons van alle rompslomp, wij hebben geen dure marketingcampagnes, wij leveren geen iPad op afbetaling of smeren wij je een contract aan voor één jaar, waarbij je na het eerste jaar ongemerkt de hoofdprijs gaat betalen zonder het in de gaten te hebben. Ook krijg je bij Naked Energy geen mooie duurbetaalde kamerthermostaat.

Bij Naked Energy krijg je Energie. Niet meer en niet minder. Wil je niet ieder jaar switchen en toch goedkoop energie geleverd krijgen. Word klant bij Naked Energy.

Word ook klant van Naked Energy!